2013-02-01 09:27:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - szenvedélyesen tud szeretni

Napi horoszkóp február elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szerencsés nap virrad ma a Kos jegyűekre! Minden dolgát gördülékenyen tudja elintézni, még az eddig mogorva tisztviselők is széles mosolygással fogadják ma önt. Ezért, ha reménytelen ügye van, ma vágjon bele, ma sikerre viheti!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szenvedélyesen tud szeretni, és ön az a fajta, akinek a tüze nem is múlik el soha teljesen. Ez azonban nem csak a jelenlegi kapcsolatára igaz. Ma találkozhat egy régi szerelemmel is. Maga is meglepődik, milyen erős még a vonzalmuk.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Lassan végére ér az elmaradásainak, ezért egyre inkább megkönnyebbül, tehermentesül a lelke. Egy valamit azonban feltétlenül még ma el kell intéznie, ha jót akar magának és a családjának is. Bizonyára tudja már, miről beszélek.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon végre tündökölhet: bebizonyíthatja a feletteseinek, hogy nem hiába vetették önbe a bizalmukat. Ahhoz, hogy ezt meg is tartsa, ma fel kell mutatnia valamit. A jó ötlet már reggel megfogalmazódik önben. Mondja el bátran!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy tűnik, erre a hétre túl sokat vállalt, s ezért most, az utolsó munkanapján kapkod, idegeskedik. Pedig jó lenne lehiggadnia, a végén még mindent jobban összezavar. Inkább vállaljon túlórát, vagy vigyen haza belőle a hétvégére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hiába van odakint sötét és hideg, önnek mégis kisüt a nap: legalábbis a gondolataiban. A jövő egyre határozottabban körvonalazódik, és ráadásul egyre színesebb is lesz. Bízzon a jószerencséjében! De ne engedje át az irányítást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Keveset alszik mostanában, és ha igen, akkor is nyugtalanok az álmai. A drága és kétes értékű altatók és nyugtatók helyett próbálkozzon inkább a fizikai terheléssel és a gyógynövényekkel: kamilla, citromfű, almahéjtea.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valamilyen kellemetlen csalódásban lehetett része az utóbbi időben, ezért történhetett, hogy a szokásosnál is zárkózottabb mostanában. Ám, ha ma közösségbe, kocsmai kiruccanásra hívják a kollégái nem mondjon nemet!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön bármire képes, csak hogy a partnerét kiengesztelje és maga mellett tudhassa. Azonban van, amikor erőt is kell mutatnia, különben a végén még ön fog neheztelni rá a saját gyengesége miatt. Igaz, van úgy, hogy a gyengeség erő…

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Péntek lévén teljesen kimerült, és egyébre sem vágyna, csak hogy otthonába érve végre pihenhessen. Ámde váratlan vendégek állíthatnak be önhöz, ezért jobb, ha már hazamenet felkészül, és vásárol némi apróságot a fogadásukra.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha ön magányos, akkor már egyre erősödik önben a gondolat, hogy változtasson ezen. Ehhez azonban először is az önbizalmát kell helyreállítania. Lehet, hogy túl kevés van, de az is lehet, hogy túl sok. Az utóbbi is baj lehet.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha még mindig magányos, pedig számtalan „jelölt” zsongja körül, akkor talán az a baj, hogy túl válogatós, hogy túlságosan magasra helyezte a mércét. Pedig volna egy a jelentkezők közül, aki a szívének kedves lehet. Lássa meg!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: